SID

Ibu kepada tiga orang anak, aktif bekerja sebagai penyenggara kapal selam dan bergerak sebagai Shaklee Independent Distributer Berdaftar | SAADIAH 0192129706 | SID 883366 | COD Kota Kinabalu | Penghantaran seluruh Malaysia Sabah Sarawak Via GDex atau Pos Laju | email: saadiahmuji@gmail.com | Facebook : Saadiah Muji

Thursday, October 9, 2014

Nikmati Makan Malam Mewah di Awang-awangan

Assalamualaikum dan salam sejahtera, beranikah anda menikmati makan malam yang mewah di atas awang-awangan?
----------------------------------------------
PELANGGAN restoran tergantung sedang menikmati makanan.- AGENSI

LONDON – Sebuah syarikat menawarkan pengalaman makan malam mewah sambil tergantung pada ketinggian 48 meter di beberapa lokasi menarik di seluruh dunia, lapor MailOnline kelmarin.

Syarikat Dining In The Sky itu mula diperkenalkan oleh seorang ahli perniagaan, David Ghysels pada tahun 2006 dan perkhidmatan tersebut kini ditawarkan di beberapa buah bandar raya terkenal di dunia termasuklah di London, Britain dan di Paris, Perancis.

Setiap tetamu perlu membayar kira-kira £200 (RM1,000) untuk menikmati hidangan makan malam di atas satu platform yang lengkap dengan sebuah meja makan tetapi tidak mempunyai dinding atau lantai.

Ghysels berkata, seramai 22 orang tetamu boleh duduk di meja makan berkenaan pada satu-satu masa dan mereka perlu memakai tali pinggang keselamatan di kerusi bagi mengelakkan terjatuh.

Katanya, setiap tetamu boleh memilih hidangan yang mereka mahukan dan seorang tukang masak profesional dan dua pelayan akan menyediakan makanan berkenaan di atas meja.

“Tetamu juga akan dihiburkan dengan satu persembahan piano yang digantung berhampiran meja makan.

“Bagaimanapun, jika ada tetamu mahu ke tandas kren ini terpaksa menurunkan meja makan ke tanah bagi membolehkan mereka ke tandas,” katanya. – Agensi

No comments: