SID

Ibu kepada tiga orang anak, aktif bekerja sebagai penyenggara kapal selam dan bergerak sebagai Shaklee Independent Distributer Berdaftar | SAADIAH 0192129706 | SID 883366 | COD Kota Kinabalu | Penghantaran seluruh Malaysia Sabah Sarawak Via GDex atau Pos Laju | email: saadiahmuji@gmail.com | Facebook : Saadiah Muji

Wednesday, October 15, 2014

Performance Drink & Zumba atau Senaman

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Hi kaum-kaum ibu sekalian, sapa sini telah melahirkan anak mesti faham keadaan lemak berkumpul di bahagian perut. Nak hilangkan punyalah susah kan. Kita kenalah berusaha untuk mendapatkan perut yang kempis dan tidak nmpk menggeleber. Jadi saya mulakan aktiviti slim dan sihat bersama kawan2 dengan mengikuti kelas Zumba.

Apakah Zumba? ia adalah senaman gabungan aerobik dan tarian diringi lagu-lagu rancak. Zumba merupakan senaman kardiovaskular yang membantu proses jantung dan juga sesuai untuk meurunkan berat badan.

Untuk melengkapkan sesi senaman sepanjang Zumba ini, saya akan mengambil minuman isotonik agar bendalir dalam badan dapat dikekalkan sepanjang senaman. Minuman isotonik yang saya ambil adalah Performance Drink. Hanya perlu bancuh dalam air sejuk dan minum bila perlu.

Apa yang anda patut tahu tentang produk ini?

Performance® Natural Orange

Minuman Penghidratan Tulen

Memuaskan Dahaga Para Juara

Penyahhidratan merupakan faktor utama yang sering mengakibatkan kelesuan dan menjejaskan prestasi atlet. Shaklee Performance® terbukti secara klinikal mampu menghidratkan tubuh dengan lebih berkesan berbanding air. Di samping itu, Performance mengandungi lebih banyak elektrolit dan membekalkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman penghidratan terkemuka.

Rumusan elektrolit proprietari OPTI-LTYE™ dengan campuran unik karbohidrat kami bertindak pantas untuk memberikan tenaga serta-merta yang berkekalan serta merangsang penghidratan optimum.

Terbukti secara Klinikal

Ujian makmal terhadap atlet cemerlang menunjukkan bahawa Performance Shaklee membekalkan spektrum elektrolit yang menyeluruh, termasuk kalsium dan magnesium (ciri unik yang tidak dimiliki oleh jenama terkemuka)

Ambil yang Terbaik, Serlahkan yang Terbaik

Dengan formula yang terbukti secara klinikal dapat meningkatkan prestasi anda, membantu anda menjalani latihan lebih lama dan mengembalikan tenaga dengan lebih cepat, Shaklee Sports Nutrition adalah pilihan bijak untuk memberikan apa yang tubuh anda perlukan sebelum, semasa dan selepas latihan.

Jaminan Ketulenan Shaklee
Tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis atau pengawet

**Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments: